2008. október 25., szombat

Új nap, új remények

Hát ez a Wordbe írom, és bemásolom trükk, amit tegnap csináltam, ez nem volt jó ötlet, mert totál eltüntette a formázásomat, és a mosoly-jeleket.:-(
Ha belegondolok, ami nap sem volt az én napom...Reggel azzal kezdtem, hogy letakarítottam a szerszámokról és a talicskáról a bűnjeleket...Na nem a kertbe ásott hulláét, csak a trágyaprojektét:-))
Bizony nincs is annál üdítőbb érzés, mint amikor az arcodon, és a hajadon érzed a talicskáról visszahulló, a trágyától enyhén illatos vízcseppeket. Nyilván valamit nem jól csináltam, ezért föcsögött szanaszét az anyag.:-) A következő bakit akkor követtem el, amikor a lábamon lévő gumicsizmát akartam megszabadítani a nemes anyagtól a slagból erős sugárban fecskendező vízzel.
Eddig is sejtettem, hogy lyukas a csizmám, mert ha nedves fűben jártam, a jobb kisujjam pillanatok alatt nedves lett, de eddig azt hittem talán izzadékony az a lábam, és az az ujjam.
Ma kiderült a szomorú valóság, lyukas a csizma, mert egy szempillantás alatt totál elázott a lábam.:-(
Nos ezek után üdítőleg hatott, amikor a robotgéppel kevert palacsintatészta egy rossz mozdulat következtében beterítette a konyhapultot, csempét, tűzhelyet.
Nem káromkodtam. Vagyis nem halkan...:-)))
Az, hogy ezek után egy hímzést is elrontottam, már nem is lepett meg:-)
Viszont elkezdtem agyalni egy saját vállalkozáson, a múlt idők köszörűse mintájára egy mozgó varrodán agyalok...
Persze nem a 12 kg-os varrógépet cipelném a hátamon, hanem elmennék házhoz a megjavítandó dolgokért, hazahoznám, majd egy hét múlva visszavinném....
Nyilván nem gondolok arra, hogy ebből olyan jövedelemre teszek szert, hogy egy év múlva Thaiföldön nyaralhatok, de sok kicsi sokra megy...és a zippzárvarrató kuncsaftnak lehet hogy egy általam varrt táskát, kötényt, vagy párnahuzatot is el tudnék adni idővel.
És ha sikerül a kertet felszántatni, akkor jövő nyáron a zippzárbevarrás mellé -árukapcsolásként- egy kiló paprikát is eladok neki:-)
Ezt azért még jól át kell gondolni, mert azért a fix munkahelyen ülés, és bankszámlára fix fizetés érkezés mégiscsak megnyugtatóbb dolog hosszú távon....

2 megjegyzés:

Nelli írta...

Jó az ötlet én igénybe venném, mert sok javítandó akad nálunk, és a varrónőhöz ritkán jutok el.
Puszi:Nelli

Unknown írta...

O.K. Nellikém, akkor te leszel az első "áldozat"....:-))