2011. szeptember 21., szerda

Magyaros penne

Hiányzik a jó kis cupákos, füstölt csülkös, káposztás gyomorterhelő magyar koszt...:-(
Ezért tegnap picit felidéztem az ízeket...:-)
Szalonnát pirítottam, majd hagymát szeltem rá. Aztán tettem rá zöldségeket: sárgarépát, borsót, karfiolt. Megpároltam, majd nyakon öntöttem egy fél pohár tejszínnel.
Amikor besűrűsödött kicsit, hozzákevertem a kifőtt penne tésztát. Összerottyantottam majd ment a tányérra. Ott még nyakoncsaptam egy kis reszelt parmezánnal és jó is volt:-)
Fotó nem készült, mert amire észbekaptam elfogyott a fotóalany:-))
Drága párom megint azt mondta mint eddig minden este: ilyen máskor is csinálunk...:-)))
Hát..kell ennél több? :-))

Nincsenek megjegyzések: